Finding my way

Juldagen med släkten var som vanligt roande, träffa alla stora kusiner igen. och mitt lilla kusinbarn hade blivit så stor! helt galet, sist jag såg henne var i september och på de 3 månaderna som gått kände jag knappt igen henne. bebisar växer så det knakar..

annan dag jul börjades på kupolen, mellandagsrea med johanna therese syster och emilie. shoppade en klänning och lite underkläder på rean. mötte upp martina och gick med henne en stund innan jag gick hem. på kvällen drog vi vidare mot falun, lite chillfest med vattenpipa och lite trevligt folk. en ritkigt lyckad kväll med ett oväntat slut..!
















we like turtles!






hahahha

och de senaste två dagarna har bestått av slappning, och åter igen slappning :)
sov tre timmar fredagsnatten.. tette sov!?! hos mig. och sedan sov vi hos henne till idag.
har kollar på film i ca 5 timmar idag, flyttat till pappa ätit hämtmat från coco thai och tagit en lite promenad med
sara och johanna, mys!

nu måste jag sova så jag blir pigg nångång. och nyår verkar ha rett upp sig, lika så en annan sak som tyngt ner mitt hjära lite.. allt bli bra hur som helst.

God Jul!

Nu var ännu en julafton avverkad.
Det blev en toppen jul, nog en av de bästa hittils på många olika sätt. Jag känner mig lycklig

 Började att vara hurtig, jag mamma och syster gick på friskis och svettis julpass och gympade till massa rolig julmusik!
Sen blev det lite städning och fixning innan släkten kom. Vi fikade och drack glödd till kalle anka, tänk att man aldrig tröttnar. jag bara älskar tomteverkstaden. Men den nya filmen verkade skitkonstig tycker jag, det enda roliga var hamstern som sprang runt i en boll. nej det ska vara klassiker om det ska vara nåt bra!

Sen blev det julbord och snapsvisor, vi ringde runt till alla kusiner som inte var där och sjönd hej tomtegubbar.
Efter den goda julmaten så blev det paket öppning, och jag var tomte. Ringde t o m med dörren och grejjer. Det har alltid varit min uppgift men jag gillar det :) Alla blev nöjda och glada för sina paket, speciellt jag!

Fick P&L biljett, tv-spel med singstar och spel, pyjamas, 2 klänningar,
slalomhjälm, stickad tröja, t-shirt, skinnlegging, 3 vanliga leggings, grejjer för ansiktet,
presentkort på bio o piercing, pengar, godis, klocka, smink, smycken :D
och "sexiga underkläder" av min kära farmor. helt genomskinliga och i storlek c alldeles för stora men det är ju tanken som räknas. jag sa till henne att de satt bra. jag gillar min farmor i alla fall :)

bråttom till gävle nu! uppdaterar ikv


kärlek

Lilla julafton

Paketen öppnade och ris a la malta, stavas de så!? uppäten!
fick presentkort på kupolen och biokort laddat med pengar av benke och erik :)
sen fick jag presentkort på piercing av adam! jag är nöjd och resten av paketen väntar i morgon!
det finns faktiskt många fördelar med skilda föräldrar, vissa saker blir gånger två och de tackar man inte nej till, ex.

Imorgon kommer pappa farmor morfar moster moster och gammelfaster. Mysigt med den stora julaftonen, blir att fira ännu mer. Sen bär det av till min moster i gävle på juldagen och träffa alla kusiner och så som inte kunde komma på julaftonen, och mitt lilla kusinbarn ally. va längesen man såg henne, och bebisar växer ju sjukt fort. Vi kommer nog bli 25 personer då om alla kommer, trevligt!

God Jul alla, klockan är en bit efter midnatt och då får man tjuvstarta lite!











jag som tomte, och imorgon blir det igen, jag gillar att vara det:)

Christmas x2

Dagen började med en promenad runt älven med mamma och syster. Det va skithalt och jag tror vi ramla minst 3 gånger var.  Men skönt med frisk luft, och motion innan man ska fetta sig med julmat och massa julgodis :)
Tyckte så himla synd om ankorna som lever i dalälven, de verkar inte finnas någon mat för dom just nu. När vi stannade gick de upp ur vattnet och omringade oss i hopp om mat. Har aldrig vart med om så tama ankor, men de var nog helt utsvultna. Och inge bröd hade vi med oss heller, känns som jag måste åka dit i morgon & mata de stackarna..

Jag blev omringad!!!!!!!

Senare kom pearly förbi, och vi bytte paket!Fick önska varandra en god jul eftersom vi inte syns under juletiden, men på annan dag jul då hoppas vi på en Stor mellandagsrea!

har julpyntat klart hela mitt rum också, gjorde en liten julgran av min fina blomma faktiskt (kolla in den) och lite annat krimskrams så de skulle bli lite mysigare julstämning. och så har vi bakat julchoklad-kola och lakritsknäck som inte går att få bort från formen, alltså oätbar om man inte gillar att käka papper vill säga. Bortsett från det, perfekt.




Nu har vi i alla fall lilla julafton, mamma&benke, och erik jag och syster+adam
Ätit julmat och nu väntar julklappsöppning!!!
uppdaterar kanske sen om vad som låg i paketen
pussssssss


days

Det va hagafest med tjejjorna,
mysdag med mamma,
det blev julklappshandling med malin som även tog över Svenne Rubins spelning på kupolen!! Checka bild!!
Och slutligen hyrde vi film och käka ben and jerrys, fish food kommer alltid vara min favvoo

Idag slog jag in alla mina julklappar, känns gudomligt att vara klar! får bara hoppas på att de uppskattas av de som ska få dom.... senare blev det promenad till stan med martina, HAR BOKAT KLIPPTID! äntlgen, grattis mig själv, slutligen tog jag mig tid att göra det. men jag hatar att klippa mig blir aldrig som jag tänkt, och säger man 3 cm så tar de 10?!
sen vidare till videoteket, skulle hyra sunes jul till lilla julafton som blir i morgon men den va uthyrd, idag hade den blivit de. Förlåt mamma att jag inte orkade gå ner en tidigare dag fast då påminde mig 70 gånger (a)
Vidare hem till the new house, väldigt trevligt måste jag säga. bra köp martinas pappa
Vi tog de lugnt, snacka käka middag sen blev de sagan om ringen.... den är alltid lika bra

Julaftonen är varmt välkommen
Får tjuvstarta lite i morgon med en liten julafton för benke mamma erik och syster!


Zombie

Leksand igår va kul :)
Soltorgsfesten också för den delen, först fixade vi oss hos therese och sedan hade vi lite förfest innan vi drog vidare. Träffade massa trevligt folk och dansade hela kvällen lång så är helt sjukt trött. FÖR TRÖTT
Vaknade i morse som en zombie, kändes som att det var mitt i natten. Men inte fick man somna om nej, utan åka hela vägen in till Falun och sen Haraldsbo, dagar som denna undrar man varför man inte går i borlänge ist?!

Pallrade i alla fall ner mig till stan, så kom det två bussar, läste 253 på en. Bussen stannade vid hållplatsen där jag alltid står, jag klev på och satte mig och halvsov. När den kom till rondellen kändes det som att den svängde åt fel håll. Och eftersom jag var så trött trodde jag att vi var på motorvägen i alla fall när jag kollade ut genom fönstret. Blundade lite, och nästa gång jag kollade ut såg jag borlänge brandstation. NEJ! tänkte jag. Jag klev på fel buss, jag var på 205:an mot hedemora eller något sådant!  Jag skrek åt busschauffören att stanna och så fick jag kliva av. Ringde therese och berätta och hon mobbade mig som fan och sa att du kan då alltid lyckas.
Ja, det är ju så. Såna saker händer jämt mig och fråga mig inte varför! Ringde pappa och han kom o hämta mig och körde in mig till stan, där jag mötte therese som hade missat bussen som vi egentligen skulle åka med. Vi missade 20 min av cabarén, som för övrigt var riktigt grym, men that's life. Måste vila upp mig tills sen, är så virrig just nu.

Hagafesten ikväll med emilie och miranda!
Middag hos mig, sedan drar vi vidare på riktigt förfest och sen tenoren. NICE




Just let it go
There's a good thing waiting for you
Don't you know
Just let it go


Does it matter now

Leksand med tette och nancy i morgon, och ska färga mitt hår också, sedan blir det soltorgsfesten, hoppas på en repris från förra om inte ännu roligare. Bra musik + dans dans dans.  Jag måste köpa klart mina julklappar, upptäckte att det exakt var 1 vecka kvar idag!? Det var nästan som en chock, julafton känns alltid så långt bort. Ändå kommer den smygande så fort, konstigt det där. Var en stund på kupolen med nancy robert och kalle efter skolan, köpte en liten julklapp faktiskt. Sen gick jag dit senare igen med mamma, hon vet inte vad hon ska köpa till mig. Så provade halva kupolen så att hon skulle få lite julklappstips! Mamma om du läser det här, jag vill verkligen ha kjolen på carlings!

Mycket på gång just nu, (mycket kul) och snart lov! Bara cabarén kvar i skolan nu, kommer nog bli grymt.
Det blev så att hagafesten får inviga lovet för min del, samt mirandas och emilies! Mycket fester nu, imorgon och i övermorgon, trevligt värre. Och sen kommer nyår, inga planer än dock. Öppen för förslag med andra ord.

Hotdog

Sitter fortfarande i skolan. Är i datasalen med miranda och har har så töntigt kul.

ska åka hem nu, uppdaterar senare maybe
efter många diskussioner hit och dit kom vi fram till att "hela han är som en kokt korv"!




I see you, you see me

Igår kom min älskade mamma hem från Egypten, hon var brun o fin, och på glatt humör! Skönt att få flytta tillbaka in till stan igen. Gårdagen spenderades med emilie, först en sväng på stan i falun då jag köpte julklapp åt min syster. Sen åkte vi hem till mig och bakade chokladbollar som vi skulle fika idag på dansen i skolan, det va mums kan jag lova. Sen blev de slappning framför teven, såg jalla jalla som emilie aldrig hade sett förut!! (?) Det var en härlig dag igår.

Idag var en väldigt önödig i skolan. Vi fikade på dansen först och sen var både baletten och musiken inställd. Så då var det bara att pallra sig hemåt igen. Åkte först hem till stackars pearly som är sjukling, spenderade lite tid med hon och nancy. Sen skulle jag gå hem, och det kändes som att jag såg alla jag kände på vägen hem, tog en halvtimme istället för 5 min! Stannade och pratade lite med jossan om dansuppvisningen i lördags, sen såg jag josephine som jag inte träffat på år och dar! Blev kvar ett tag och snacka med henne, trevlans=) Sen satt matilda inne på bussen så sprang in där och kramades lite. Och slutligen träffade jag emma och liza på stan, och pratade lite om hultsfred. Det blir nog så att jag hänger på!!

Bilderna från dansuppvisningen kommer i morgon.

Var hemma ett tag innan de blev kupolen med malin, miranda och emilie. Där köptes ännu fler julklappar plus ett par shorts till mig själv! Malin den sötnosen köpte en julklapp åt mig. Du är, ja du är, du går inte att beskriva. Du vet i alla fall vad jag känner för dig :) Sen blev det buss in till falun med miranda och emilie, Nötknäpparen nästa. Live från StockhomsOpera.


Just Dance

Dansuppvisningen idag gick kanon!
Dans gör mig lycklig, den gör mig hel. Glömmer allt runomkring, älskar känslan.
BIlder kommer senare, imorgon föhoppningsvis.




Stop Playing God
this is no game
abusing your power
without any shame
Stop Playing God
Stop Playing God

The night before

Härliga vinter, jag älskar den och hatar den.

Rep idag inför i morgon, jag är laddad.
Dock väldigt trött och att sitta här o skriva är inte de jag borde göra.
Kvällen tillbringades i hemmet, samt en timme på ica maxi. Blev annanas vindruvor och annat nyttigt istället för en påse godis som jag normalt skulle köpt. Sen blev det film, Mama mia och jag tröttnar aldrig.
Jag längtar till i morgon, that's all I know by know

Och så var den gråa vardagen inte längre grå
yeyy





The winner  takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That's her destiny

You never know what you're gonna get

Frustrerande, det är vad det är.
så irriterande, jag avskyr när alla bara skiter i det. För det gör inte jag, och jag tycker det är synd att det alltför ofta blir så.
Jämt är kanske ett för starkt ord, men absolut ofta. Jag kanske borde ändra på mig, ta allt med en nypa salt. Men för mig fungerar det inte så. Nej, jag tycker bara det är synd. Ibland så finns det en räddning om man har tur.

Dagen i sig har varit väldigt rolig. Fanns mycket att skratta åt, och en del att störas på. Men det har ingen mått bättre av att göra. VI hade planerat en trevlig grej, om man kan definera det så. Sedan länge tillbaka, jag kände mig motiverad och såg framemot det. Men det som händer är att allt dör, nej det fanns ingen idé längre att genomföra planen. Känns som att endast få tycktes bry sig om det.
Det blev Idol och Kevin han vann. Grattis måste jag säga det var verkligen rätt. Var hemma hos martina och intog soffan med godis och popcorn. Det avslutades med en promenad. Hur kan man förresten orka vara extremt petig? Jag ville bara låna den lediga toaletten. Tack M för en kväll, som alla andra kvällar med dig var lyckad.

Sleep time, imorgon väntar repetion inför the big day


Back again

I don't wanna feel like I don't have a future
I don't wanna feel like it's an end of a summer
Let's not fall back to sleep like we use to
I don't wanna wake upp knowing I don't have a future
Impossible, impossible
Impossible
I don't wanna spend another day in this city
I woke up thirsty it's hard to go back, you know

Let's not fall back to sleep like we use to, do you remember
I don't wanna wake up knowing I don't have a future

RSS 2.0