But nothin's greater than the rush that comes with your embrace

har sovit helt sjukt dåligt i natt. låg vaken ungefär två timmar mitt i natten och först kunde inte inte somna heller fast jagla mig kl tio.. är så trött så jag inte orkar resa mig upp från sängen, men när jag ligger där kan jag ändå inte somna..

klockan ringde som vanligt 06.50, och jag ville bara somna om efter så lite sömn. men icke, efter all denna frånvaro den senaste tiden så har jag inte råd att missa mer skola om man säger så. drog på mig min mjukisar och en skön adidas tröja, käkade lite frukost och la ner kläderna jag ska ha på uppvisningen i street eftesom det är träning direkt efter skolan. jag började gå ner  mot 53:an, när plötsligt sara smsar mig och säger att vi inte har någon franska idag på morgonen, och att vi heller inte har någon samhällskunskap! jobbigt värre då att man gick upp helt i onödan.

men det kanske var bra ändå, för får tid att plugga nu..även fat jag är helt matt på allt som har med skola att göra. men, man måste göra det som skall göras, så kan jag tare lugnt sen maybee.

Dans, detta fina älskvärda ord.
som jag nu avgudar mer än någonsin förut. vad vore livet utan detta, min passion mitt allt,

som sagt, dansuppvisningen i falun var en glad överraskning, jag var i trans! åh gud det var helt otroligt. jag fällde mina första tårar till en koreografi, det var sara som dansade street til bleeding love och tårarna strömmade ner för kinderna.
då kan dans vara som bäst, då var dans som bäst.


jag verkar bo i falun

gårdagen var kul men kaos, herregud säger jag bara. och förlåt för att vi fick åka taxi p g a mig höhö..

drar i alla fall till falun idag (igen) tredje gången denna helg! jag och sanna ska kolla på faluns dansuppvisning på dalateatern! puss på det

livet leker

strålande sol, jag bara älskar våren och just nu kan man kanske ite definera det som vår, utan det är snarare sommar!

igår blev det lite stan med miranda sen blev det hem till borlänge med mys i stora lass..
idag var det nog årets finaste dag, var först och jobbade i falun, fast jag hade lovat mig själv att inte jobba i helgen.. men jag kan inte hålla mig, pengar pengar pengar! kom hem vid ungefär fyratiden, då blev det stek hemma utanfös huset, till min stora förtjusning hade pappa monterat upp studsmattan! perfeect, låg i bikini till kl sex-halv sju. då ska man fan inte klaga!

nu är jag och martina hemma hos miranda i hennes lägenhet, vi ska på grillfest senare i hälsinggården.
vi är så jäkla party sugnaaa och drinkarna står laddade i köket!



steeeeeeeeek

vi flyr lektionen och lägger oss utanför skolan och solar!
jag och miranda ska bli niggahs


jag tror jag nått toppen av min trötthet

igår kväll klockan åtta satt jag fortfarande i telefon med therese, vi hade inte ens börjat.. haha men blev tillslut klar med bilduppgiften i natt, och är faktiskt rätt nöjd så det känns ju skönt. förutom  att jag är heelt slut, hela den här veckan har gått i trötthetens tecken. och ikväll är det träning och sen blir det att plugga.
har så jäkla många måsten som jag inte hinner. måste plugga, träna, måste äta,  måste köpa bussbiljett, måste fixa inför sista april, inför stockholm, måste jobba, ja allt. måste sova! när hinner man klämma in lite sömn? nästan aldrig..

imorgon har vi nationella prov i engelska, sedan kanske det ev blir stockholm med malin therese och johanna. malin våran stjärna ska söka idol, wiho! om vi får billiga biljetter från tradera så blir det! sen även stockholm på onsdag igen, shoppa på dagen och jag och therese ska ta modellbilder, sedan ska vi alla gå på bounce! jag längtar ihjäl mig


ingen rubrik

Jag sover inte om nätterna längre

Idag hade vi inget balettprov, vi fick iställer kolla på en dansföreställning på dalateatern. mycket tur där altså.
den var annorlunda, men bra. sedan hade vi bara teater i skolan och sen finito. jag sara och therese spelade upp våran lilla pjäs och det gick strålande, skönt. nu efter skolan så åkte jag och pearly till kupolen och köpte lite saker inför våran bildinlämning med tema dans. sjuk att man ska behöva lägga ut pengar, unge fär 70 kr tror jag det blev tillslut. men men
nu sitter jag hemma hos pearly och chillar, snart ska vi käka lite mat som hennes mamma håller på att göra.
och igår köpte jag den rosa mobilen!! wihoo!


hittade en bild på pearly och mig från min födelsedag! =)

nedgång

1 sek kan vara allt som räcker.
livet kan förändras så sjukt snabbt

vad kommer att hända nu?


Cut The Crap

jag har snart prov. ett stort "mysigt" engelskaprov, om en halvtimme rättare sagt. där det även ingår att kunna 328 glosor. sitter i datasalen, fixade en dator av en lärare om jag lovade att plugga, och det har jag faktiskt gjort. gör glostest på boken hemsida höhö..

idag flyttar jag till pappa, skulle egentligen gjort det i söndags men jag haft så mycket plugg och har det fortfarande.

om någon vill veta kolla nedan

Svenska
: lämna in arbete om gudar som egentligen skulle vart inne i februari (skäms jonna). analysera 2 noveller.
Matte: följa ett jävla schema, prov om två veckor.
Engelska: prov idag då, sedan lämna in bokrecension som skulle vart inne för länge sen
Samhällskunskap: redovisning nästa vecka om internationella relationer, och skriva en uppsats om en organistaion.
Dans: balett teori prov, för de som inte vet hur svårt det är. var glada för det :)
Musik: redovisning att ett projekt
Bild: göra en bild med tema dans, kan vara vad som helst.

Hur överlever jag?
Svar, det gör jag inte!!

Men jag ska nog köpa festivalbussbiljett till Hultan ikväll, någonting kul i alla fall!
Sen ska jag även köpa en ny mobil, den nya sonyericsson. tycker den är så himla snygg och bra!

Kan inte bestämma mig om jag ska ha den ljusrosa/rosa eller den vit/röda?!!

 


She loves you, yeah, yeah, yeah

Sälen och älskade Sälsätern.

ett år går fort, det var redan dags att åka igen, och lika fort kändes det som att resan försvann.
det är ju så, det går otroligt fort när man har roligt. 5 minuter kan ibland kännas som den längsta timmen i ens liv, och givetvis tvärtom. som i det här fallet, det kom och det gick. och det var underbart underbart under tiden!

kom upp i torsdags efter dansträningen, härligt att träffa alla igen. vandrarhemmet ockuperat av oss familjer som vanligt, 41 st i sällskapet var vi med hela boendet för oss själva! satt uppe och snackade med alla till underfär ett innan vi gick och la oss. sandra, hanna, anna och jag hade ett eget rum, kunde inte bli bättre!

Ljuvlig frukost på morgonen som alltid. sedan begav vi oss till backen, det var typ årets finaste dag och alla oddsen på våran sida, blev en massa härligt skitåkning blandat med solning i backen samt after skii som avslutning. där jag även kunde dricka mig en öl med alla i solen, tack vakten! sedan var det hem till stugan igen där vi hade stormiddag och sedan blev de familjetävlingar. haha det gick inte så bra för oss i år, men men vi får komma igen till nästa år.
Blev som vanligt sen läggning, satt uppe hela natten och sedan kom partynissarna hem från krogen, så hade vi våran lilla efterfest.

På lördagen blev de ingen skidåkning för min, sandras och annas del. vi tog en skön sovmorgon, sedan gick vi till backen och grillade korv med de andra. låg och stekte hela dagen i backen, hur underbart som helst plus att man blev brun på köpet! sedan var det utomhus ater skii, röjj. och när vi kom hem satte vi oss i bastun och myste. stormiddag sedan igen på kvällen och senare drog vi på fest i stöten, vi körde fel på vägen dit.. det tog oss1 timme att komma fram höhö. stugfest, verkligen så sälen som det kan bli. när vi kom hem så la vi oss på soffan och somnade/däckade?! allihopa tills de kom hem från krogen igen, då blev de roligt vill jag lova. haha fyfan, alkohol kan vara det roligaste ibland. se andra sluddra och göra bort sig och prata och skratta och ramla. ja ungefär så, fast med en trevlig stämning fortfarande. var dock uppe alldeles för sent, jag och sandra stannade uppe med mattias och leo till klockan halv sex på morgonen. men det var det värt! sedan vare det bara att pallra upp sig på morgonen och börja packa och städa. säga hejdå till alla och åka hemåt igen.

jag älskar den här traditionen, alla familjer, samma ställe, samma tidpunkt varje år. det får fan aldrig dö ut..
en ljuvligt underbar resa som innehöll allt. sälen

tack för mig, bilderna kommer i veckan för att min mobil krånglar.
nu blir det att sova, och skola i morgon, känns otroligt motigt efter detta härliga lov.
godnatt.


jag är lycklig lycklig

Live your life

Jag tror jag aldrig har insett hur nära vi står varandra.
Igår berättade du något som jag redan hade förstått så länge.
Det känns bra. Vi har varandra och du är världens bästa älskade far <3


Min blogg-torka skulle ju vara över nu, men jag ramlade dit igen men har haft så otroligt mycket att göra. Spenderat varje dag med mina älskade vänner och haft det kanon. Nu när jag kommer hem från Sälen ska jag ta tag i mig själv!

Detta lov är slut när jag kommer hem på söndag, men jag har haft ett underbart lov.
Jag har de bästa vännerna i hela världen, varje gång jag är med er så är det som att jag vunnit högsta lotten på lotteri!
Vill bara tala om att jag älskar er, allihopa.


fest i stora lass!

Efter regn kommer solsken

en bloggtorka.
den bestod av sjukdom framför allt. men dels för att jag menade vartenda jäkla lilla ord i mitt förra inlägg. låg däckad hela förra veckan, tjohej!! fan va skojj.. var riktigt sjuk, hade feber i en hel vecka och virus i halsen och bakhuvudet. var på besök hos farbror doktorn också. missade hela veckan i skolan, kan låta skönt. men jag hade det fördjävligt när jag hade virus, har sällan mått så dåligt. men som sagt, efter regn kommer solsken! nu är jag nästan fit for fight, lite trött sådär och lite smått förkyld, annars är läget under kontroll.
har en hel del att ta igen från skolan nu, jobbigt jobbigt jobbigt. jag vill ta en pistol och bara skjuta mig. så illa är det, så mycket ligger jag efter. men jag ska kämpa vidare höhöh

påsklov nu! kan de bli underbare?! vädret är underbart. livet är underbart!!!
idag har jag jobbar och slitit hela dagen, men det var det värt..money money money i like it. blir nog att jobba två dagar till under lovet också. sen blir det ju sälen på torsdag! wihoo. längtar!

imorgon ska vi några tjejer hem till miranda och förfesta lite i solskenet och bara gotta oss, sedan drar vi vidare til borlänge på 18-årsfest. I'm on top biatchees! vi ska göra världshistoriens godaste drinkar och njuta av livet!

nu måste jag sova har jobbat 13 timmar idag som sagt. och imorgon ska jag vara pigg och glad!
tjingeling! no more bloggtorka i alla fall

slänger in en bild på min shopping som jag hunnit med sen jag blev frisk, en hel del.
jag bara älskar att shoppa, känslan den är wonderful'

RSS 2.0