Little Bit

Jag hinner inte. Har nästan inte uppdaterat alls de senaste veckorna, men har inte haft tid för det har varit så mycket annat, plugg och dans.

Igår sov jag hos Pearly, vi hade det mysigt, satt och snacka hela kvällen lång efter modern träningen. Idag har varit en riktig slapp dag ändå är jag hur trött som helst. Konstigt. Hade jazz idag också, som va riktigt kul.

Imorgon blir det dryg skola igen, princess tema har vi på våra kläder detta freaky friday. Får se hur det blir med det.
Efter skolan ska hela våran klass hem till Karin o äta tårta för hon fyller 17 imorgon. Mysigt mysigt.

Sen blir det nog utång med Emilie, får se om det blir någon fest eller hur vi gör.

Håkan kommer till Peace & Love, helt underbaaaaaaaart!



Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon

Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva




"Stångskola"















idag hade vi lite skoj innan dansen började!!
stångskola tolkat av mig emilie o ellinor

Hotel Rwanda



människan är ond

It takes one to know one

idag började dansen på dansstudion, showjazz var det, och de va nice!
jag är på sommarhumör, jag tänker bara på sommaren hela tiden. och nu när alla affärer har fått in lite fina vår- och sommarkläder så blir det ju inte mindre längtan. lyssnade på lite håkan på bussen idag till skolan och drömde mig tillbaka till sommaren.. jag hoppas att han kommer till hultsfred eller peace and love.. igen!
skönt med helg, den är behövlig. eftersom de va min första vecka nu i skolan efter lovet så är jag helt slut, i både kroppen och huvudet. mest kroppen måste jag säga. otrolig träningsvärk efter allt dansande. i morgon så är det engelska prov också.. i'm not prepared. först så är det listening comprehension (stavning?!).  sen är det grammtik. sist är det glosor från fyra kapitel i boken. sisådär en 400 glosor. och jag har inte ens öppnat boken än så jag kan ju bara föreställa mig hur det ska gå i morgon.. gjorde nyss ett test över internet på ett av kapitlen.
"Du hade 9/96 rätt. Vill du göra om de 87 glosor du missat?" löd eftertexten. yeah, that's me, and I can only blame myself.  jag skjuter upp allting till sista kvällen. så blir jag arg för att jag inte kan någonting och gör provet i alla fall. så "får vi se hur de går" jag ska skärpa mig, jag tycker egentligen att engelska är rätt roligt. men inte med våran lärare..

I morgon ska jag på hockey, Leksand-Mora. Exciting!

nu ska jag försöka akutlära mig lite engelsk grammatik!! mysigt....

jag vill ligga o steka i solen, bada, cykla, ha värme
festa, bli brun, vara ute hela natten, gå på festivaler..

JAG VILL HA SOMMAR NU!


The Killers

till hultsfred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kommer bli galet, jag längtar så otroligt mycket
hultsfred 09' here we cooooooome


Balley

emilie-dag igår. alla är värda en sån dag tycker jag. de som inte har den ska vara grymt avundsjuka!
efter skolan åkte vi ner på stan till smyckesbutiken och jag krävde att de skulle ta ett nytt hål i mitt öra. men nej tydligen ska jag behöva betala 120 kr för en nytt hål. aldrig sa jag, och så började vi tjafsa jag och expediten. slutade med att jag ska ta med mig en förälder in i morgon och så kanske jag får ta ett nytt hål gratis. gå aldrig till lindströms smycken på stan kan jag ju säga, väldigt otrevligt bemötande! sen blev det kupolen en liten stund och träffade alexander, slutligen så sov emilie hos mig o vi myste hela kvällen, kunde inte blivit bättre. puss på dig pullan

första dansträningen idag i skolan sen 1 månad tillbaka, först modern sen balett. kul att vara igång igen i alla fall.
nu ska vi på Induviduella val-mässa. jag har inte en aning om vad jag ska välja. tjingeling


The Curious Case of Benjamin Button

såg Benjamin filmen med brad pitt och cate blanchett  igår med martina. den va fantastisk, super, otrolig, underbar, rörande, bäst, sorglig, kärleksfull, rolig, gripande. ja allt. allt en film ska innehålla finns i den filmen. ett måste, man bara måste se den om man inte sett den. 2h och 46 min, värdefull tid framför framför bioduken. varje minut hade sin charm. jag är frälst

dagen idag har bestått av plugg plugg plugg. jag känner mig rätt duktig bara för att de blev 4 sidor. patetiskt jag är
men jag tycker de blev bra över huvudtaget. kan bara säga såhär, det borde vara en självklarhet att man ska få gifta sig med vem som helst oavsett kön. sverige ska vara så trångsynta och gammelmodiga, vi lever för fan på 2000-talet vi kan inte stanna i utveckligen. alla ska vara lika inför lagen och ha samma rättigheter, låt det inte bara bli tomma ord. allt snack om att det hade stått i bibeln om det hade varit rätt med ett samkönat förhållande kan ju ta sig någonstans. man väljer ju inte vem man blir kär i. jag fattar inte de människor som kan missunna någon att vara kär, att folk ens orkar bry sig om tex  två män gifter sig. folk borde skaffa sig en bättre syn på det hela

kärlek är de bästa människan kan uppleva, kär i kärleken, kär i livet.


You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could wear, curse the fates,
but when it comes to the end, you have to let go.

That I would be good

idag när jag vaknade hade mitt örhänge trillat ut. försökte trycka tillbaka det igen men de va helt stopp. tror de redan växt igen, för de blödde och nu har jag fått en klump istället för ett hål, inflammation alltså. men jag tänker gå ner till stan o kräva att de tar ett nytt hål gratis, det är ju inte mitt fel att pluppen sitter så dåligt så det åker ut när jag sover.
nu ska jag fika med amanda och sen träffa martina en sväng och malin. plugg vare ju också..men de får komma "sen"
för övrigt har jag riktigt ont i ansiktet, kan inte böja det för då känns de som att bihålorna ska sprängas. ipren får bli min räddning. dagen känns lovande, den kan nog bli riktigt bra.

ett litet pris till mig idag. för att jag lyckades byta en propp helt själv. köket dog. jag tog en "10, 500w" och satte in i proppskåpet. en fin prestation, överträffande av mig själv, grattis helt enkelt

can't you see it now


 jag önskar att jag kunde få dig att förstå. varför kan du inte se det? det händer mitt framför ögonen på dig, och de känns som du redan började att blunda för längesen. vill du inte inse eller kanske är det jag som måste visa dig. du kommer kanske ignorera, jag bara önskar att du kunde se. du är så pass klok, och jag vet vart jag har dig eller så var det så förut. jag vill komma och rädda dig, det är mitt ansvar. jag valde det själv, det är ju så, att man antingen kan strunta i det och tänka att det är upp till var och en eller så tvingar man fram ett ansvarstagande och så är man fast. fast fast fast där det inte finns någon utväg. om jag visar vart jag står innan du är där, då har jag i alla fall försökt. patetiskt men sant så kommer jag i alla fall känna mig lite bättre.

dåtiden är inte ett problem längre, i'm doing great. och det är sanningen och jag är säger det stolt med ett leende på läpparna. det är mitt år i år


school

det blev skolan idag för min del, borde nog inte gått. känner mig helt svag men det vare värt, för att få träffa alla igen.
kan ju säga så mycket som att helgen kommer bestå av plugg för min del. samhällskunskap, franska, engelska, matte, svenska. låter kul..
ikväll blir det mys med emisha, film och godis! pusss


det blev msn istället för samhällskunskap uppsats.
mannen blev granskad av hela klassen

lazy

just när jag trodde att jag höll på att tillfriskna blev allt värre och fått massa feber igen.. ska nog tvinga mig till skolan i morgon i alla fall. eftersom det börjar bli så tråkigt att vara sjuk och vill träffa min underbara klass igen! har kollat på fim 6 timmar om dagen sen i måndags nu. idag såg jag sagan om de två tornen, aragorn o legolas höll mig uppe.
åh jag vet inte om jag ska välja tour de suede eller stockholm..biljetterna går inte att avboka men kan boka en till biljett och ta ett tåg ner till stockholm dagen efter istället..får se hur de blir med den saken. nu ska jag och mamma lägga oss och kolla på jakten på lyckan med will smith. sen måste jag sova om jag ska orka med skolan i morgon, troligtvis blir det inte så, har blivit helt galet mycket försoffad. ligger o sover eller kollar på film hela tiden, orkar inte ens äta!
snälla feber gå och dö eller smitta någon annan.. puss på det

viggo mortensen i egen hög person.

Which then turned into a quiet thought

blir bara mer och mer sjukling. febern har stigit och jag har så fruktansvärt ont i hela anstiktet. så mamma fick ringa sjukhuset idag, imorgon ska jag in och testa mig för halsfluss och bihåleinflammation..
jag som vill bli frisk nu! är trött på att bara ligga i sängen dag ut och dag in. och jag orkar inte ligga efter i skolan, om jag känner mig själv rätt så kommer jag ändå inte jobba ikapp det. utan det blir nog så att jag hoppar över och det är inte bra!
idag har jag sovit, druckit fruktsoppa och kollat på två filmer och legat deckad i sängen med nästan 39 graders feber.
min kära syster var och hyrde fyra filmer åt mig idag, så jag har lite att göra efter doktorn imon.
efter den här rejäla insjukningen så borde jag väl vara frisk för ett helt år, jag ska i alla fall intala mig själv det!

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget
Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes
You'll come back
When they call you
No need to say goodbye


 det blir Hultsfred 09, och de blir grymt


keep dreaming

dagen idag
vaknade och såg att min syster hade hyrt film åt mig, köpt veckotidningar, köpt olika halstabletter, köpt mjukt godis, köpt fruktdricka eftersom det är det enda min hals tål, och melon! ibland kan de ändå vara lite mysigt att vara sjuk..sen har jag bara legat i soffan hela dagen, växlat mellan ellen de generes och film. senare kom benke och erik på besök, vi skulle fira linn eftersom vi har bott hos pappa tills igår. så då blev det god mat och marrängswiss, perfekt för en ond hals!
jag har även lärt mig hur man bränner över en film på en cd skiva, all by my self. så ska snart lägga mig och kolla på johan glans - worl tour of skåne. måste bara säga att han och björn var så oemotståndliga igår när de körde sitt abba medley på guldbaggegalan.

är fortfarande sjuk, och blir nog det några dagar till. febern är kvar och halsen känns som tusen nålar. ev kanske jag kämpar mig till skolan på torsdag, vi får se. igår piercade jag mig, två hål till i varje öra. det gjorde galet ont

jag längar bort, vill ha sommar. nu mer än någonsin, jag behöver värme och sol. jag har vart riktigt sjuk 4 gånger den här vintern. borde inte det räcka?! jag tror jag hör hemma i ett varmt land eftersom jag inte kan hålla mig frisk på vintrarna.
en resa till thailand igen vore ju inte helt fel.... i miss it so damn much




OBS! jag i fallskärmen


fotmassage











pappa pratar om thailand till nästa vinter, i keep dreaming

cause I had a bad day..

hemsk dag idag.
började med tandläkaren, när jag klev av bussen vid jax och började jag gå mot vårdcentralen så halkade jag på isen. och då menar jag inte snubbla till lite utan en stor fet vurpa så jag landade på revbenen. jag tappade min mobil jag hade i handen, och locket försvann ner i en brunn. hur otur kan man ha?! att man ramlar just vid en brunn så mobilen går i bitar och trillar ner just mellan de smala pinnarna. nu ramlar batteriet ut var tionde minut och mobilen stängs av. GREAT.
men så typiskt mig, jag råkar alltid ut för sjuka saker. jag kan ju i alla fall glädja mig åt att jag inte hade den oturen att hela mobilen åkte ner i kloaksystemet

var ju ingen ide med skola idag heller, eftersom jag ändå inte kunde va med på idrotten med min jobbiga förkylning. har nästan ingen röst, och ont när jag andas. nu på kvällen blev allt värre, har fått frossa jättehög feber och de känns som en brinnande boll i lungorna. eftersom de gör så sjukt ont tyckte mamma att vi skulle kolla symptomen för lunginflammation. och ja nästan allt stämde in, de gör ont att säga! så nu ska vi ringa sjukhuset sen för är helt svag.
jag ber till gud att jag intefått de, orkar inte med mer skit. och kommer missa så otroligt mycket på dansen som börjar komma igång.. nu måste jag gå och sova. håll tummarna för mig


Fuck off

The more that you follow me
The more I get lost
You think that you know me
You're pissing me off
Yeah you say that you love me
Why don't you fuck off?
And you wanna think that you own me
You're ripping me off

I messed my head and I messed my head
how could that be?
Just to shine fire upon, everyone and no one
I messed my head and I messed my head
how could that be?
To shine a fire upon, everyone and no one




no matter what..

gillar inte att klaga men livet är så jävla drygt ibland. just nu känns det som att allt går emot mig.
nya saker dyker upp och de gamla kvarstår och jag undrar när allt ska vända. ska man alltid behöva bita ihop och försöka så gått det går med allt? jag ska inte ge upp för jag kan så mycket bättre. jag har väntar på ljuset länge nog och får fortsätta vänta.

jag var emot allting, jag skulle verkligen inte och jag ville inte. sen så kom helt plötsligt känslan som gjorde mig rädd. inte nu igen det blir bara för mycket. jag står utan svar på mina frågor, jag undrar vad det blir av allting nu. jag tror ändå att jag inte vill. du vet.

då var jag verkligen inte beredd, stod jag där som ett fån? kommer jag alltid göra de? allt har verkligen satt sina spår och jag väntar på dagen då allt bara kan få vara historia. kommer den dagen?

Leave the body, leave the mind
Leave the body, leave the mind
Every promise every place behind


I just happend to feel so alone
for today for all days to come
I just wanna be wanna be gone
I just wanna be wanna be gone

I just happend to feel so alone
for today for all days to come
I just wanna be wanna be gone
I just wanna be wanna be gone

Leave the quiet, leave the night
Leave the quiet, leave the night
Broken feelings of dreams out of sight

Pictures in your head at night
For tonight for all nights to come
Erased for good and always gone
Erased for good and always gone

Leave the city, leave the cold
Leave the city, leave the cold
Young people far too old

Let me cross a very fine line
for today for a lifetime
For today for a lifetime

Leave the body, leave the mind
Let me
Leave the body, leave the mind
Every promise every place behind

I just happend to feel so alone
for today for all days to come
for today for all days to come
I just wanna be wanna be gone




















terrible

livet är stört. livet kan vara fruktansvärt hemsk och orättvist. precis som nu.
jag är helt chockad och får nästan inte fram några ord.

människan är så jävla OND

så hemkst :'((((((((((((((((((((((((((((((
snälla låt allt ordna sig. allt Måste ordna sig

jag saknar dig

börjar bli reparerad

har legat isolerad i ett mörkt rum med vinterkräksjuka de senaste 5 dagarna. låter kul va?
blek utsvulten och svag är jag trots allt på bättringsvägen. har sett dagsljus och de börjar bli dags att säga hejdå åt vätskeersättning och blåbärssoppa. nu ska jag börja äta mat, eftersom jag inte ätit på 5 dagar. gott de ska bli att äta upp sig kan jag lova! och så ska jag blogga igen, nu när febern är borta o illamåendet!




kvinnan kom o tog hand om mig <3


RSS 2.0