home sweet home

nu är jag hemma. och det är det bästa som hänt mig känns det som, har verkligen längtat hem. nog för att de var jättegulliga där mot mig, all personal och sånt. verkligen helt suveräna. de hittade tillslut felet, har någon slags inflammation i magen, som med medicin ska troligtvis försvinna. så äter 11 tabletter om dagen nu, lär ju bli bra då.. men får inte röra mig typ, får inte ligga i solen på över en vecka tydligen, för en av medicinerna gör så att huden blir extra känslig. så vad fan ska man göra, strålande sol och skitvarmt. men får ligga i sängen och kolla på film i stort sett. men jag ska väl inte klaga eftersom jag slapp operation och sådant. är ändå glad att vara hemma. återbesök på onsdag för att kolla så att alla värden har gått ner igen, kolla så att jag mår bra. och gör jag det, ja då har jag blivit helt frisk! men om jag får ondare igen innan dess måste jag läggas in igen.. :( känns konstgt att vara sjuk på de här viset, ovissheten...

I torsdags så fick jag massa besök, det var trevligt :) men mamma har kommit ner typ 10 gånger om dagen och vart hos mig eftersom hon jobbar på operationsavdelningen som ligger våningen över där jag låg. fick även byta sovsal sista dagen, fick ligga i ett rum med 3 andra. nyoperarade.. de va ett jävla liv, sov ingenting, max 4 timmar. de snarkade hela natten, och på morgonen på sjukhus får man inte sova. på nätterna kommer de in o kollar så att man lever typ, och så får man mediciner massa jobbiga tider dygnet runt och kommer de in 6 på morgonen och tar massa jävla prover, och sen kunde jag inte somna om. och så började en tant prata med mig, och dra upp mitt skynke och de får man inte göra.. men hon var väl sällskapssjuk eller nåt. men drygt vare när jag ville sova.


i alla fall så kom de in på morgonen och sa, vill du vara med och prata med doktorn eller ska din mamma berätta sen? jag blev typ skiträdd för de lät så ledsna, så jag frågade om de var en dålig nyhet men de sa att det var nåt ganska bra. så då fick vi gå o prata med doktorn, då berätta hon att de hittat felet och att min snabbsänka hade börjat gått ner igen. så fick jag resten av mina mediciner som jag börjat äta, prata ungefär i 30 min med doktorn när hon förklarade massa saker. hon sa att de va tur att vi hade kommit in..annars hade de kunnat bli riktigt riktigt allvarligt..jag vet inte va som hade hänt annars, jag försökte att inte lyssna.

så nu får jag ta nya tag, om två veckor ska jag väl må nästan som vanligt igen. under tiden får jag leva på medicin och starka smärtstillande. snacka om att jag känner mig som tablettmissbrukare nu haha.. har även fått halsbränna av alla starka tabletter, drygt. men nu orkar jag inte sitta mer, ska sätta på en film nu och vila en stund.


kurera..


akuten, smygfotad. typ död


mamma på besök


märkt. typ


det va de där draperiet som damen på andra siden smygdrog upp hela tiden, så att jag inte skulle märka men efter 2 min hade hon dragt fram en hel meter.galet


fick inte röra mig, panikkänsla. haha rullstolsrejs med mamma till hennes kontor.


slutkörd. får hoppas att jag håller mig frisk i fortsättningen.
vill aldrig mer må såhär och vara heelt borta och dåsig. sova sova sova


avdelning 38

see, thats my new home..

skulle fan kunna skriva en uppsats om allt som hänt men tar det lite kortfattar:
det som började som lite magont, ja det slutade helt galet
började i torsdags, ont i ryggen och magen, väntade några dagar och tänkte att det går väl över. men icke, fick bara mer och mer ont. så jag inte orkade stå. mamma ringde sjukhuset och de tyckte vi skulle åka in, så var hela söndagen då som sagt på akuten och blev undersökt och fick ta massa prover. sen fick vi åka hem och jag trodde allt skulle bli bra, men så fel alla hade. blev värre och värre. fick åka in på akuten i onsdags, där de visade sig att mina provsvar inte alls var särskilt bra. blev undersökt igen men de vet inte riktigt vad som är fel. så är inlagd på lasarettet och sjukskriven tills vidare.

kan faktiskt inte fatta att jag är inlagd, lite svårt att förstå. trodde aldrig att jag skulle bli drabbad liksom såhär så man blir sängliggande.. att vara frisk är det bästa, finaste, underbaraste. ska inte ta det för givet igen!

kanske blindtarmen eller inflammation någonstans i magen. sängliggande och går på smärtstillande. känns som tusen nålar i magen 24/7. kan inte äta och knappt dricka. och så kanske det blir operation. känns inte så jääävla kul precis. varför just jag!!!! fffuck jag vill inte vara sjuk. nu måste jag "rulla" tillbaka till avdelning 38 igen, fick bara vara borta i en halvtimme. avd. 38 där jag bor för tillfället. i morgon kommer jag ta nya prover, får hoppas att proverna visa vad jag fått för fel. saknar alla så det gör ont. får uppdatera lite mer om jag får komma hem från lasarettet i morgon.  byebye <3





AKUTEN

bland de värsta timmarna i mitt liv, nästintill. trodde magen skulle sprängas idag.
fyfan vilken smärta, det var helt obegripligt. fick varken äta eller dricka heller på hela dagen
nyss kommit hem från akuten i falun, åkte in vid fyra och var klar vid halv tolv.
7-8 timmar av smärta och tårar
nu blir det att vänta i två veckor på provresultat och sånt skit.
orkar inte skriva mer, helt slut och död. behöver massa jävla sömn, godnatt.

Seven Days A week

igår var jag hurtig!


jag och pearly var och gymmade på eftermiddagen, jag sprang 5 ½ km på rullbandet och körde lite styrketräning på det också. juste, vi höll på att bli inlåsta på friskis! som tur var så hade han som låser lokalen fått för sig att kolla en extra gång om någon var kvar, och där satt vi. tur som fan, annars hade larmet gått om vi hade rört oss.. haha

sen drog vi hem till pearlys mamma och käkade, nygjorda filippinska vårrullar. mumma. efter det så fixade vi oss lite, sedan drog vi till den där parkfesten med musik, men de va inge vidare. vi drog vidare och kvällen slutade i matildas uthus, de va en rätt nice kväll igår. vid halv två gick jag o pearly till stan, och sen somnade vi typ direkt för var helt galet jävla trött.


nu ska vi åka och kolla på viking line cup i falun, hoppas de blir kul! imorgon ska jag jobba, så blir att ta det lugnt ikväll.

hoppas ni inte deppar ihjäl över det fula vädret, alla borlänge-bor. det är snart lov, kan inte fatta!!! PUSSIS <3


hagaferreee.


v
de kommer fler bilder längre ner!

dagen igår började med att jag va på atelje beauty, det gick bra, så surt att det är så jävla dyrt bara! sedan blev det att springa runt älven, går verkligen in för beach 09(!) hann även med kupolen en sväng, där jag köpte nya kläder och lite smycken till kvällen.  sedan kl sex, ringer pappa och säger att wiwi tilda o martina redan kommit till mig, så fick skjuts med jojjo hem till mig. där jag, sen som vanligt haha började akutfixa mig. sedan fixade vi lite med dukning och grillning och tog fram glas och stolar och sådant som behövdes. började även att dricka lite, sedan vid sju tiden började killarna att droppa in.
hade tänkt att det skulle vara vi tjejer först, sen så bestämde vi att några killar skulle va med också, när klockan var åtta så hade vi hunnit bli 20 st, haha lite dålig räkning av mig. men det var gryyyyyymt, kul. riktigt riktigt nice kväll vill jag lova!!!

de va nice väder o vi varvade mellan övervåningen och balkongen, och lite ölspel o dans och massa hög musik. sedan tog vi bussen vid kvart i elva. men vi hade glömt biljetterna hemma hos mig (smart jag vet) så vi fick hoppa av, jag hågen och jojjo, gick upp till mig och sedan fick vi skjuts med jojjos bror som tur tar, tillbaka till hagafesten. det var kul där inne, alltid nice att dansa och träffa folk, men det var roligare hemma hos mig på förfesten måste jag säga!

tack til världens bästa pappa som grillade mat åt oss, och sedan diskade o plockade ihop allting, han hämtade även mig o wiwi mitt i natten och när vi vaknade på morgonen idag så hade han städat hela huset efter all spillning o burkar o smuts o ja, allt. tack pappa du är världens bästa! <3 kl åtta ska jag möta malin i stan, vi ska ha ben and jerrys kväll, och några fler kanske också hänger på. hann även med kupolen en liten sväng med min syster, vi köpte en hel drös med nya underkläder, sommrigt och fint! nu orkar jag inte skriva mer, är rätt sliten från igår höhö.. kisses


shopping från igår och idag :)


var tvungen att göra sådär för att ingen skulel tro att jag gick på droger.. typ!


bubba filip wiwi johanna


1:a chansen


2:a chansen haha inte lätt att få en bild på mig o johan inte


3:e gången gilt, ser ut som ett fetto på köpet ;D


bamse säger skål


stek


<3


<3


<3


johan levde farligt haha


dance


skål


bamse


uhlet o sandin


sööt


party like a rockstar


lovelys


Cirkus V.I.P.

idag är jag på bättre humör! trots att jag är tröttare än någonsin, började dagen med nationellt prov och sedan hade vi ett otroligt jobbigt danspass med dock så roligt! efter skolan träffade jag martina på stan, jag provade kläder till i morgon, men inte fan kunde jag hitta något nej! efter ett tag drog vi vidare till kupolen där jag även provade halva kupolen med inget passade på mig! sur jag blev. men jag o martina va på sånt där humör när man bara inte orkar göra nåt, vi bara flöt runt och skrattade åt saker som inte ens var roliga och sa helt sjuka saker under hela dagen. ja galet men kul var det i alla fall.

i morgon ska jag inte till skolan, för ska till doktorn först och sen är det ingen idé. men ska nog in o träffa cirkus folket en sista gång med martinus! sen blir det HAGAFERRE! kläm på den ni. vi ska grilla och ha det trevligt först, riktig tjejmiddag^^ får se vad man tar på sig tillslut, hittar förhoppningsvis något snyggt! så idag var det allså sista dagen för mig tills måndag, superskönt. ska göra massa roliga saker i helgen också, och jobb på söndag då det blir att tjäna pengar.


i alla fall så hade jag en underbar helg!

var då tänkt att jag skulle jobba på lördag och ta med mig tilda som nybörjade, men john ringer på kvällen och säger att det är inställt lördag så det blir söndag i stället. då bestämde vi oss för att dra ut, först soltorg men de sög haha. så vi skulle möta jutta vid ok i stan och sen dra på fest. under iden vi står där så kommer det nåra utländska killar som börjar prata med oss, fråga om de fanns något disco o stan. och sen berättade de att de var från cirkusen, och att vi fick kolla gratis på lördagen om vi ville! lätt tänkte vi!

så på lördagen drog michaela martina och jag till cirkusen där vi träffade enruque och kevin, satt med dom i husvagnen först och sedan gick vi på cirkusen som var grym! riktigt kul var det och vi åt stooora sockervadd. barn på nytt va?!
efteråt så gick vi till husvagnarna igen, där vi lärde de spela jag har aldrig och ölspelet, fyfan va kul det var innan de förstor spec hahaha, men även när vi spelade för fullt. senare så skjutsade dom in oss till stan så att vi skulle kunna få gå hem en stund innan deras BBQ som vi var bjudna på! vi dunkade pump it i bilen och stekte med brillor i den friska luften. shit va jag kände mig lycklig just då! sen åkte vi tillbaka igen, och var med på BBQ, de var så generösa och underbara och snälla och söta alla där på cirkusen så jag finner inga ord. riktigt kul att läta känna människor från andra länder, fan va jag gillar det alltså. minnen för livet denna helg helt klart, och i morgon(onsdag) så ska vi kanske träffa de en sista gång, hoppas på det! här kommer lite bilder från helgen:


 

 

 




God kväll

kära dagbok. det här blir inget glatt inlägg
har dock haft världens bästa helg, i alla fall lördagen. men kass uppdatering av mig, har helt enkelt inte funnits tid.
uppdaterar om min bra-iga helg senare när humöret gått upp igen.

skulle som sagt flyttat till pappa igår, men kom hem så sent från jobbet så orkade inte. hade hela lägenheten för mig själv, övriga i familjen var hos sina pojkvänner men det var ritkigt skönt att vara för sig själv, blev likadant ikväll för pappa är i gävle med jobbet så sover ensam i hela huset den här gången. mucho skönt

PISSDAG
börjar med att vakna DÖD och då skulle man kunna ta det bokstavligt om man såg hur jag såg ut..
var så galet jävla trött, skulel äta lite frulle, men INGET smör. great..orkar inte smälta margarin i mikron så blir ett äpple istället. stressad som jag var eftersom jag snoozat unge fär 20 gånger så sprang jag ner till cykeln där jag kom på att jag glömt busskortet, och därmed missa jag bussen för det var redan 3 min till avång. kom 25 min försent till franska, var på pissigt humör och morgonen startar med franska. inte kul.. får mig en utskällning av våran äckel fitt lärare.

sedan hade vi samhälle där jag minsann blev påmind om att jag måste sätta igång med uppsatsen om en internationell konflikt. jag vet inte va jag ska skriva om. lutar åt irland, hur som helst kommer ta typ 6 timmar att skriva minst! sedan hade vi idrott där jag gjorde illa mitt knä, det braka ihop typ! inte kul igen.. sen hade vi pissig bild där vi gör mobiler och det suger balle om man har en lärare som heter britta nordlander som är rädd för tumörer i hörselgången bara man har mobilen i fickan.. slutade kl 4 som vanligt, ut i det pissigt kalla vädret och frysa fittan av sig.

hem och packa för 2 veckor as usual, komma till pappa, fett trött, har massa plugg jag borde ha gjort. men gjorde INGET! vet inte vart tiden tog vägen, provade kläder till haga ferren och insåg att det blir att köpa nytt. sen vettefan vart tiden tog vägen. har precis packat upp mina kläder i alla fall. borde lagt mig för länge sen, FAN =(

fuck you. människor fortsätter förvåna, trodde inte så om dig. opepp like hell. aldrig mer på något vis

i morgon har vi NP i matte, fan fan fan fan. ska lägga mig med pythagoras sats och bajsa lite på den. eller gemensam nämnare och allt jäva skiiit. måste analysera klart min novell också, den andra. sen plugga inför ett kommande matteprov. ÅÅH HELVETTE. FAN. jag är på så pissigt humör.

ska avsluta med att jag hatar spotify's jääävla telefonsvarare. DÖ. tack för mig


nightmares

igår efter skolan skrev jag vidare på adidas invalid en stund och sedan var jag iväg på aerobic 2 på friskis, det var riktigt nice och det gick bra med tanke på att jag hoppade in mitt i terminen. ska börja träna igen nu på friskis eftersom dans-säsongen är slut. nu blir det både gym och pass och även springrundor! ska verkligen komma i form till sommaren haha

efter träningen hade mamma gjort världens godaste pancakes och sedan åt vi vattenmelon till efterätt, det var mumma och fick världens sommarstämning. la mig tidigt för var helt slut. denna natten var hemsk, precis som den natten innan. jag har drömt de värsta mardrömmarna man kan tänka sig. har vaknat av att jag gråter i sömnen två dagar i rad och det händer aldrig för mig, verkligen aldrig. så att det hänt två dagar i rad är fan scary.. verklgen otäckaste drömmarna man kan tänka sig.. vaknade i alla fall vid 10 och var inte på sovhumör längre. åt lite frukot först och nu har jag skrivit klart Adidas Invalid! fatta den är klar!!!!!!!!!!!!! det är så jääävla skönt, yes yes. nu ska jag ut på en spring tur i blåsvädret runt älven. tjingeling ;D

malta malta malta

att det redan är torsdag är helt insane, känns som de nyss var helg. men det är ju positivt, för vi har studiedag i morgon så tekniskt sett är detta en fredag! som sagt, veckan har gått jättefort och den har bestått av plugg varenda jäkla dag i skolan/efter skolan. har i alla fall blivit klar med massa saker så de känns super duper

hann plugga matte inför nationella, som kändes väldigt bra och idag får vi nog reda på resultaten.
har gjort klart den enorma inlämningsuppgiften i datakunskap, först g uppgifterna sen alla avancerade. har skrivit klart min musik rapport också, så nu ska jag skriva klart novellanalyseringen till svenskan (lena gick loss idag på mig)
"den skulel vart inne innan påsklovet, vet du det!?" i know, too bad..sen även räkna klart matte inför kommande provet och skriva en uppsats om internationella konflikter.
DET ÄR VAD MIN VECKA BESTÅTT AV. jag bara längtar tills jag har allt överstökat och kan göra vad jag vill när jag vill! nog om skola nu, tråkigt inlägg..

några bra saker, det är snart sommarlov vilket innebär bl a peace and love och hultsfred, kanske turkland med miranda och sen blir det väl göteborg som vanligt med pearly.

juste, nu är det bokat och bestämt, det blir Malta två veckor efter sommarlovet! då ska vi sola och bada vill jag lova och vi ska även kolla på Malta-Sverige i VM-kval. de nii..

i morgon förutom att plugga ska jag ta en fika med emma och köpa lite saker och planera inför hultan. sen blir det att jobba på lördag, pengar rullar in som dom ska det går bra nu. för övrigt har jag inga planer inför helgen, känner bara för att ta det lugnt och slappa, behöver verkligen det. bilderna från dansuppvisning ska jag ladda upp så snart som möjligt.

 

 





dance through your life

då var säsongen slut för den här gången då..
måste medge att det är otroligt sorgligt och tråkigt, men samtidigt väldigt skönt att inte ha träningar jämt och ständigt utan att även ha lite fritid och kanske komma ikapp i skolan.. höhö. det ryktas om att cattis wöllner kommer tillbaka till hösten, det vore ju bara sååå super grymt. hennes koreografier alltså, mygaad. bilder och sånt tjosan från båda dagarna lägger jag in i veckan någon gång men här kommer en video på
streetdance avancerad nivå 3, låt: Brandy-Finally
(jag står på andra raden i mitten, precis mellan tjejen i vit keps och tjejen med brunt hår till höger om henne)






nu ska jag ta en skön dusch, egentligen ska man ju inte duscha efer kl 22 i en lägenhet, men de skiter jag i, har gjort mig förtjänt av en dusch. sen blir det att sova, ser inte framemot skola i morgon..men ska hålla ut, snart sommar lov ju!
good night suckers

party party party

partajj hos muchalolen i fredags, va riktigt nice alltså :) först åt vi tjejer middag och började festa till lite grann sådär, sedan blev det väl lite dans som vanligt, massa tok, skratt, lite jag har aldrig och allt som hör en fest till! blev även lite skön sång från våran sida till en mumsig tårta som jag antar att mickis!? hade gjort höhö.. sedan kom grabbarna på besök och festen var i full gång, en riktigt lyckad kväll vill säga!!
en hel del bilder, några från mig och några som jag snott från mickis och tildur ^^

sen är det ju dansuppvisning hela den här helgen, så bloggen måste hamna lite åt sidan när det är så stressigt.. lite seg uppdatering men det får man tåla. lördagens uppvisning gick kanon och jag va inte ett dugg bakis för hade druckit flera liter vatten och vart duktig! igår kväll blev de lite mys hemma med syster elin och veronica, tittade bl a på björn gustaffson dvd:n, hahah Benjamin, 4 toasts av fem! snart ska jag ta mig ner till forum igen, föreställning kl 14 och 16 idag, kom och kolla!!! sen blir det nog att se andra delen av brage matchen om jag hinner vill säga. kommer nog bilder ikväll från uppvisningarna! njut av dessa så länge haha

middag                                                                    babes
    
       pearly och johanna                                     strike a pose!
 
        sötaste födelsedagsbarnet                       martinus och jag
 
                                    wiwwi och jag

                                    dansa dansa dansa


                                                  här vare yrt..höhö
 
                                               någon form av dans ^^
  
                                                               :):):):)
  
                                   sissarna på g!
  
                                            it's getting hot in here
  
          tack för en riktigt nice kväll mickis!



muntliga

igår uträttade jag massa ärenden, känns superskönt.
var bl a på banken och fick en ny telefonbankskod och internetbankskod, eftersom jag alltid för 3 felaktiga försök och sen spärras koden (för att jag väljer en kod jag inte kommer ihåg) så nu bestämde jag med bankmannen att jag skulle ha en enkel kod haha för min egen skull då alltså. sen förde jag även över en del pengar jag jobbat in till mitt sparkonto till sommaren, kände skönt som fan. skulle sedan plugga men tiden bara försvann och helt plötsligt var kl nio och medium började sen somnade jag direkt höhö..

idag började vi 10.20 har haft matte och nu har vi engelska, men vi är alltid i datasalen så vi har "fritt" men snart ska jag och pearly göra muntliga nationella i eng. mama mia. men Lenny sa att de hade gått bra för mig på läsförståelsen, tummen upp alltså! efter muntliga får jag åka hem, för har redan haft redovisning på samhällen, yes..

ikväll blire partajj! OMGAAH nu kom lenny. wish me good luck
uppdaterar sen


grattis martinus

ja idag säger vi stort grattis till världens galnaste och underbaraste människa. bara ett år kvar nu sen smäller det!
17 fina år hittils :) älskar älskar älskar älskar dig<3<3<3<3



idag har varit en skön dag, åkte som vanligt till falukorv (citerar pearly) och då hade vi dans på morgonen och det var super-duper, bevita var på strålande humör och vi hade lite akrobatik som träning. ojoo blev att dra en 360 mot speglen osv.. sen på engelskan gjorde några nationellt prov och vi andra hade lekstuga höhö
sen blev det att käka och åka hem för teatern var inställd så de så. drog till kupolen med princess där det blev lite shopping och en glass i solskenet. väl hemma städade jag mitt rum och var duktig, var tänkt att jag skulle plugga men det blev tyvärr inte så. sitter och chillar med spotify, är så jävla glad att jag fått det. efter som jag är!

för övrigt så måste jag säga att marcus jansson är bäst (han hälsar det till alla bloggläsare)
i sin bästa form någonsin, passa er han är modell nu ;) drar in miljoner ryktas de om....

här är en bild på shoppingen från stockholm där jag spenderarde halva min lön.. fast jag ångrar det inte!


detta är från dagens kp visstelse, bl a mina skor som jag ska ha till studenten!! bara 5 veckor kvar nu va?
orkar fan inte räkna men de vore ju soft om de stämde kan jag säga

pissed of

givetvis, vem skulle inte vara det efter att få sett något sånt här?
och ja, det är MIN cykel på bilden, eller det är mitt däck till att börja med och resten som idioterna har skruvat bort är mina delar! varför får jag aldrig behålla mina cyklar? kanske kommer jag dö i en cykel olycka eftersom ödet verkar vilja säga mig att jag inte ska ha någon cykel? scarry.. hur som helst, rör du igen så dör du!


mitt nt i franska gick väl på ett g i alla fall, får man hoppas på! efter skolan gjorde jag precis som jag lovat min mentor, att börja ta ikapp allt jag ligger efter i, har faktiskt skrivit ett a4 om Adidas Invalid, efter två timmar tycker jag att jag var värld en varm dusch. och nu sitter jag här, nyduschad och nöjd för att jag äntligen kommit igång!

ffan, hade världens roligaste "dagens kommentar" idag, inte för att jag brukar skriva det men idag eller så var det igår vare någon av mina kära som sa en klockren kommentar. och självklart har jag glömt bort den. det är kul va? hatar när man ligger och funderar och inte kommer på det man ska komma på, kan ligga en hel natt och fundera då.
nejfan nu blir det sängen och lyssna lite på MGMT. (ett bajs bra band om någon missat det) tjing tjong


franskt nationellt prov

idag hade vi ingen dans med verna, så då började vi planera inför cabarén!
vi ska göra snyggaste hip-hop koreografin, detta kan bli så jävla grymt bara vi ligger i..
sen så fick vi även kolla på danstreornas slutproduktion, "Skyll dig själv Alice" det var magiskt.
jusst, hade även samtal, det såg bra ut förutom att jag ligger efter så mycket, men ska verkligen ta tag i allt den här veckan har jag lovat orkar inte med någon IG varning eller så.. nu ska jag gå och göra mitt franska nationella prov, skriftligt. det börjar om 3 min och jag är livrädd! :|


min mamma

min kära, älskade, underbaraste och allra bästa mamma har namnsdag idag! Grattis Monica
var iväg och köpte ett litet kort med en grisbaby på, det stog till min gullegris. hur sött som helst sen köpte jag även ett paket med supergod chokladglass som jag och mamma delade på. jag var på snäll-humör idag och det var mammsen värd vill jag lova!

har precis gjort klar arbetet om gudarna i svenskan, det som skulle varit inne i februari alltså. känner mig duktig men borde egentligen bara skämmas för att jag är 3 månader sen höhö..

slänger in en bild så alla ska få se hur coola hiphoppare vi blev i våra Bounce tröjor..



nu blir det att sova, dans står på schemat exakt hela dagen i morgon.
sen blir det även att göra franska nationella prov på omprovstiden, efter skolan
ska jag köpa biljetter åt mina nära och kära till dansuppvisningen i helgen!
ska även köpa ett par skor som jag ska ha till studenten! natti natti


måndag morgon

egentligen inte, eftersom att klockan är tolv. men om det hade vart igår så hade det garanterat varit morgon, låg och sov vid den här tiden. la mig ungefär halv tolv igår och gick upp klockan 7, men som vanligt vaknade jag till vid ungefär 5-snåret. varför det alltid är samma sak det vet jag inte, kanske vill jag inte ta reda på varför heller.
började dagen med att ha ett nationellt prov i franska, muntligt. det är inte en start på dagen som jag rekommenderar, hacka sig fram till ett g förhoppningsvis i alla fall. sedan var det muntlig redovisning på samhällen och det gick faktiskt bra trots att jag inte var särskilt förberedd. juste, vi fick våra bounce tröjor idag! skitsnygga vill jag lova!!!!

ikväll blir det dansträning, sedan måste jag nog skriva svenskan, analysera 2 noveller vill säga (den som skulle vara inne innan påsk). den här veckan måste jag även plugga matte inför provet, skriva samhällkunskapsuppsats, göra skriftligt nationellt prov i franska. fuck fuck, jga gnjklö shoot me


jag orkar inte leva stressad

mitt liv är helt upp och ner just nu. så otroligt mycket på g, det är skola, det är jobb, det är dans, det är föreställning snart, det är känslor hit och känslor dit, det är plugg plugg plugg och återigen plugg. bara massa måsten, ingen tid till att bara njuta och ha det chill. bloggen och datorn får ta stora smällar av det här, höhö. men när allting lagt sig ner då ska jag komma tillbaka igen. och blogga och vara glad förhopningsvis!
kommer kanske lägga upp lite bilder från stockholm och sista april och kanske någon fest här och där!

Sommar-värmen håller mig trots allt uppe i den annars så gråa vardagen för tillfälllet.
bruna ben fick jag i alla fall efter 2 dagars stek, liggandes på studsmattan torsdag och fredag!
härligt härligt ,men farligt farligt (8)


RSS 2.0