sommarens härliga tider

PEACE AND LOVE 09 ÄR MITT BÄSTA PEACE AND LOVE NÅGONSIN, thanks for that.

nu har ett helt peace and love passerat och det var helt klockrent. kunde inte blivit bättre, eller jo om kära The Kooks inte hade ställt in och min digitalkamera inte hade blivit stulen..
alla tjejorna hade ett camp inne på campingen som blev rätt stort och polulärt, blev att vara där varje dag hela veckan faktiskt, riktigt underbart. helt galet kul var det, och i detta underbara väder vi har nu så var allt så bra som de kunde bli. blev att kolla på massa bra spelningar, de bästa var håkan, smk, the sounds och razorlight och mando diao! aja, alla vet att det itne går att beskriva en festival med ord, så det får räcka såhär. men ska i alla fall säga att lördagen blev bäst, så bäst.. ska sno bilder av alla nu eftersom jag inte kan bidra med några egna men det får jag fixa en annan dag!

dagarna nu består av massa mys med brudarna, bada sola och bara ta det lugnt. älskar mitt liv just nu, living the dream passar in väldigt bra på mig just nu. här kommer lite bilder från de senaste dagarna. blir inte så mycket uppdateringar på sommaren men ska försöka bli bättre. pussis!
















en mindre fin bild på mig och michaela, fast hon är i för sig söt :)

livet är som bäst på sommaren. godnatt

midsommar

då var ännu ett midsommar avverkat ute på sunnanö. trevligt att träffa alla igen, riktigt kul faktiskt hela helgen. tråkigt väder under fredagen men desto bättre på lördagen så man får väl vara nöjd. blev många middagar i partytältet och de vuxna var muntra och glada som vanlig.. höhö. men det var vi också! på fredagen åkte jag fille och uhlet ut till putte tunmats där de va lite folk, blev kvar där en stund stötte på lite trevligt folk och sedan gick vi tillbaka igen, sen bada vi bastu i mitt i natten till klockan fyra ungefär, och nattbada i sjön, mysigt :) ett lite annorlunda midsommar mot de brukar bara och det var trevligt. igår kom kickan med familj också och de badades bastu igen på natten och idag vare dags för hemfär. fort det har gått alltså och nu är det peace and love, just nu, klockan är 00.08 måndag, Hallelulja!! folket börjar anlända till borlänge, p&l de känns i hela kroppen nu. stämninge är här och ack så välkommen!

köpte ett parasoll idag med amanda o jenny som vi ska ha med till hultsfred och så kanske vi ska köpa en "gräsmatta" att ha utanföt tältet, men vi får se om vi kostar på oss med sånt lyx. kvällen bestod av lite sommarmys med tilda jutta och jojjo, köpte glass och myste i en park. sommar när den är som bäst. nu blir det att sova. godnatt! PEEAACE!

citerat "gangsterbrudar"






jojjo är fortfarande vår lilla barnrumpa!

03.36 mitt i natta

tjo flöjt!

jag ska upp om 6 timmar, jag vill sova sova sova sova. men jag kan inte, det går inte (?) jag tror jag blivit drabbad av någon sorts stay awake-förbannelse om det finns någon sådan. min sömnnerv har i alla fall gått av eller något..

kom hem vid elva tiden ungefär efter en kväll på stan med amanda och emma, då testade jag lite kläder och lyssnade på musik ett tag, sen vid tjugo över tolv blev jag plötsligt megatrött, men kom på att jag skulle ladda över musik i ipoden så satte mig vid datorn och då blev jag plötsligt jättepigg! :O men la mig vid ett i alla fall för att jag ska upp kl 10.00 i morgon och hinna packa inför midsommar och så vill man ju vara pigg. men jag kunde bara inte sooooooooova

jag kan fortfarande inte, började kolla på mtv och läsa en bok i mörker för att testa om jag skulle bli trött men det blev jag inte. så började läsa på riktigt, läste typ 150 sidor men nej inte trött inte. har tagit luft på balkongen typ 10 gånger och hört samma låtar på MTV 6 gånger om.. sedan har jag varit uppe och käkat halva kylskåpet, har ätit typ 40 mackor, två 2 paket russin, massa vindruvor, 3 glas juice och ätt en hel del chips och en risifrutti. tänkte att metoden "äta tills jag somnar" skulle fungera. men ICKE. nu sitter jag här illamående och med hicka. testar nu datorn för att se om den kan få mig sömnig..känns som att jag aldrig mer kommer kunna somna igen, läskigt det där. är trött i huvudet och i kroppen men kan bra inte somna in! :(:(

i morgon kommer jag väl va trött som fan istället. typiskt.. sticker i alla fall till Sunnanö och stannar där tills söndag med en massa trevligt folk. inget bloggande i helgen med andra ord. ska bli riktigt riktigt trevligt att träffa alla igen! :) nu ska jag göra ett sista försök att somna. nattiii 03.45

bye bye stockholm

nu är jag hemma igen, kom hem vid åttatiden igår efter en bra resa faktiskt där jag läste ut min älskade bok. när jag kom hem följde jag med jojjo och natahalie och tog en glass på donken, sedan stötte vi på massa annat trevligt folk där och kvällen slutade med att jag blev kvar till klockan två med amanda och jenny, kvällen var trevlig gott folk.

shoppade lite mer på tisdagen i stockholm, bl a ett par shorts. sedan på kvällen åkte vi ut med idas friends till ett berg som ligger precis vid havet, det var riktigt mysigt så satt vi där och snacka och skratta hela natten. och igår så shoppades det desto mer, två klänningar och en kofta. tiden går så fort när jag åker till stockholm, 3 dagar hade redan gått förbi och det var dags att åka hem.




No one sleeps when we're awake



snusreklam på hög nivå!






























kvällen slutade med att vi sov 4 st (!) i en 90cm-säng här som bilden visar,
observera ellinors huvud där på andra sidan och bredvid där låg matilda.
puss på världens lyckaste skolavslutning!


good morning sunshine

idag skiner solen i stockholm, jag ser inte ett moln och allt känns ljuvlligt vill jag lova. detta ska bli en härligt sommardag med ida.

kom ju då ner hit igår vid tolvtiden ungefär, då mötte ida mig på stationen och sedan var vi på stan hela dagen och jag shoppade. inhandlade bl a de två sakerna jag skulle ha! nämligen löshår från taj mahal och ett par nya converse, meega snygga. sedan blev det även lite kläder också. på kvällen så följde vi med till en glass bar med idas pappa. vi åkte i deras nya bil, en mersa cab. och vi åkte även nercabbat och gled igenom stockholms inner-stad med Ottis dunkandes i högtalarna. då var det nice alltså, kvällen avsllutades med massa godis och en film och massa prat till typ klockan två. tänk att man aldrig sover särskilt mycket på sommarlovet, det är bara något man tänker att man ska göra men som aldrig blir av haha. nu ska vi ner på stan snart, ida ska färga sina ögonbryn och jag ska väl passa på att shoppa lite mer när jag ändå är här! kanske bloggar någon mer gång men vi får se. pusss på er

den kungliga huvudstaden.

god kväll (natt)

idag har jag varit ute hela dagen! och jobbat och slitit i detta oväder, ett rent helvette var det. var genomblöt redan efter 10 min. det blev en lång dag, samling nio i resecentrum och så sålde vi hela dagen i sandviken och kom tillbaka vid åtta ungefär. men ska pengar in så ska dom. sålde iför sig 45 st endast, men sålde dom sviiindyrt! så nu blir det ett par nya converse i stockholm och löshår till mitt korta hår!

juste, glömde berätta om vad som hänt mitt hår. det var dagen innan studenten, jag fick för mig att bleka lite ljusbruna slingor o mitt hår. så köpte en färg och så slingade jag vi mitt hår, jag och pearly. och det blev orange, MOROT(!) i heela håret, och jag skojjar inte. det var en hemsk syn tycker jag i alla fall. så fick gå till frisören dagen efter, första bästa frisörtid. så fick de klippa av 10 cm. 10CM!!!!! för de gick av för de hade blivit så förstört. :( då kom tårarna vill jag lova. sedan fick de färga de brunt och göra nya slingor igen. kostde 1300, 1300 kr helt stöört! men kommer i alla fall aldrig mer röra mitt hår förutom hos frisören, lärde mig verkligen en läxa där!

som sagt så åker jag då till stockholm i morgon och ska bo hos ida :) nice det ska bli! mitt tåg går klockan nio i morgon, fråga mig inte vad jag gör uppe. men har typ städat packat och pluggat sen jag kom hem. nu är jag klar med min samhälle uppsats och betygen sätts i morgon, känns umderbaaart! tack för mig och godnatt
kanske bloggar lite när jag är hos ida, vem vet! byyye



ida och jag, sommaren 07!

lördag

hej!
det händer mycket just nu, har ingen tid att uppdatera egentligen. i torsdags vare tacokväll mycket trevligt, och igår vare fest hos miranda. det var super duper. idag har de varit en riktig slödag med plugg på kvällen. i morgon blir det jobb hela dagen, och på måndag-tisdag ska jag ner till ida i stockholm! måste lägga mig nu faktiskt, puss påer!


sommarlov sommarlov sommarlov

yes, nu är det verklighet

satt kvar efter skolan, inte kul att börja sommarlovet med plugg..men nu är jag klar med datakunskapen, applåd till mig! cabarén var så grymt bra, den håller högsta klass. det dansades, det sjöngs, det spelades instrument, det trollades och jag vet inte vad. riktigt riktigt bra var det! efter skolan köpte jag en ny tröja, en randig. haha jag älskar verkligen randigt alltså. nu sa jag ner på kupolen och byta ett linne, sen ska jag hem o vila en stund. sedan blir det att ta en dusch och fräscha upp sig lite för vi ska ha middag med klassen ikväll. ES1DN/TA :)

heja sverige

4-0 :) det får man verkligen vara nöjd med.

jag hann inte göra klart datakunskapen så ska sitta kvar i morgon EFTER skolavslutningen när alla, och då menar jag verkligen alla har fått lov. orättvist livet kan vara höhö, men sen då jäklar. fest på fredag!

imorgon är det två veckor kvar till peace and love, och idag är det exakt 4 veckor kvar till hultsfred. yummii!
nu blir det sägen, som jag längtat efter hela dagen, godnatt gott folk.


näst sista dagen

idag är det näst sista dagen i skolan, näst sista dagen av ettan. det känns helt sjukt att tiden har gått så fort. jag hade längtat efter danslinjen så himla länge och nu har jag redan gått ut ettan. känns helt ljuvligt med sommarlov i morgon!

idag så hade vi ju bara engelska, och då fick jag reda på att jag kommer på MVG i englska!! jag är grymt stolt för jag tycker faktiskt att jag förtjänade det och det var mycket tack vare min uppsats som jag skrev igår, snacka om slutspurt. så jag tänker inte vara blyg svensk nu och säga att jag tycker de känns helt okej, utan det känns underbart jag är super nöjd :)

sitter i datasalen och nu ska göra klart datorkunskapen, kanske uppdaterar ikväll om det finns tid för det!

grattis linn!



jag har blivit riktigt kass på att blogga. men å andra sidan så börjar det ju att bli sommar och man hittar på saker hela tiden plus att vi har slutspurten i skolan och jag har rätt många inlämningsarbeten som ska in.. vi får sommarlov på torsdag! det är underbart! välbehövligt och glädjande.

i alla fall så var det ju studenten i fredags då, firade min kära systeryster! så hima fin hon var och alla andra förstås också. de var så jävla lyckliga allihopa, och jag förstår de, det måste ju bara kännas som den lyckligaste dagen i sitt liv när man står där och på flaket och sjunger fyfan vad vi är bra! sedan blev det stor fest hemma hos pappa, 40 st var vi! riktigt roligt, massa vänner och släkt, god mat och champagne. senare på kvällen drog och jag therese som också var med och firade linn till simon och träffade tjejerna och sedan drog vi till liljekvista. det började lugnt men kvällen utvecklade sig bra och det blev en riktigt lyckad festkväll med riktigt roliga människor som man stötte på där.

riktigt lika roligt blev det ju inte dagen efter, haha trött som ett svin. somnade på eftermiddagen och tänkte att jag ställer in falu kalaset. men sen drog jag in ändå med tilda wiwi och martinus :) vi kikade runt lite och kollade på style och måns. sedan så var vi kvar ändå till halv ett, det var ett helvete för jag trodde jag skulle frysa ihjäl när det började regna. men sällskapet gjrode det värt! åkte också en snurrig karusell som gjorde att jag mådde illa i minst en halv timme efter åt =/ inte bra, att jag aldrig lär mig! faller för grupprycket va..

denna vecka är då sista veckan i skolan för oss som går i falun. alla andra har lov, men snart, snart så är vi ikapp! har skrivit klart min engelska bokrecention idag efter skolan, så nu har jag datakunskapen och samhälluppsatsen kvar. när det är klart, då.. Då kan jag äntligen slappna av och njuta av sommaren! idag var det bal också, ett år sen jag gick. tiden går väldigt fort alltså.  i morgon har vi bara engelska och då ska vi hitta på något kul, sen ska jag försöka hinna klart med datakunskapen också. efter skolan ska jag på ateljé beauty och sen blir det att hänga med sandra på match! torsdag har vi kabaré och skolavslutning :D på kvällen ska vi grilla med klassen och på fredagen när alla studenter går ut blir det partajj^^ nu ska jag lägga in lite bilder från den senaste tiden och sedan sova. tjingeling!


hoppas vi inte behöver ses igen.

dålig uppdatering. men det har varken funnits tid eller ork, tyvärr.

helgen bara försvann, jag började piggna till mig men jag fick ju varken sola eller röra på mig så de blev mest att kolla på tv och film, göra lite plugg osv. hemskt vare att behöva ligga inne! hann även med att flytta in till stan och mamma igen. på måndagen vare ju ungefär världens varmaste dag, men jag fick gå med leggings, keps och skjorta.. vet att jag kommer bränna sönder mig pga medicinen.. så måste gå i heltäckande =/ igår köpte jag klart alla student presenter till min kära syster, känns suuper. även fast jag dock är pank nu, haha. hann även med att köpa ett par nya gladiator skor som var galet snygga! :)

idag var jag på återbesök, and guess what!?!?!? alla värden är påväg till det normala, undersökningen såg bra ut och när jag ätit upp medicinen ska jag vara så gott som frisk!! ååhåå jag blev så lycklig så jag nästan började gråta. sedan sa doktorn, "hoppas vi inte ses någon mer gång" och de hoppas jag med, att jag ska få vara frisk nu!

som sagt har en del plugg att ta igen, igår skickade jag in den sista analyseringen av novellen och idag ska jag försöka bli klar med samhällskunskapsuppsatsen. så jag kan börja slappna av, kan knappt sova för att jag stressar upp mig inflör allt. i helgen tar kära syster studenten, sjukt kul de kommer bli. och sen är de falukalaset på lördag som gäller. vi får hoppas på att vädret blir bättre bara, och inte regn som nyheterna påstår.. nej nu måste jag plugga datakunskap, eftersom jag inte kan göra det hemma på datorn. pussissss

RSS 2.0