den sista februari.

jag är död, helt slut i kroppen, jag har absolut ingen ork, det krampade i armen när jag borstade tänderna.
men det är väl värt det antar jag

jobbat hela dagen idag, gick bra bra bra. skönt vill jag lova.
lovets sista dag i morgon, sorligt med sant. förstår inte vart dagarna tog vägen. men i morgon kommer i alla fall släkten på mammas sida hit och firar mig! goodie, kommer antagligen få träffa mitt lilla kusinbarn ally då också.

nu måste jag sova, innan jag kollapsar eller något

juuust! imorgon ska jag även köpa min enormt efterlängtade Hultsfredsbiljett!!!


åh.

skjut mig

The slip that brought me to my knees failed, What if all these fantasies come flailing around

Ooh, life is bigger
It's bigger than you
And you are not me
The lengths that I will go to
The distance in your eyes
Oh no I've said too much, I set it up

That's me in the corner
That's me in the spotlight
Trying to keep up with you
And I don't know if I can do it
Oh no I've said too much
I haven't said enough
I thought that I heard you laughing
I thought that I heard you sing
I think I thought I saw you try

Every whisper
Of every waking hour I'm
Choosing my confessions
Trying to keep an eye on you
Like a hurt, lost and blinded fool

fy vad det är skönt med lov.

Dagen började med att jag och Martina bestämde att vi skulle ta en sväng på kupolen. Efter en timme smsar jagt och fråga om hon är klar, men får inget svar och ringer både på mobilen och hem. No answer. Möter upp Malin och Petra på kupolen först, och 14.30 får man livstecken från Martina, "Haha oj jag låg i badet". Du är oerhört seg Martina men jag älskar dig ändå haha. Var tänkt att jag skulle köpa ett par jeans på kupolen men hittade inga som jag ville ha. Sen tog vi en prommis runt det så ofantligt vackra Hagalund.. Efter det kom pappa och hämtade mig och mitt enorma flyttlass, att jag aldrig lär mig. Inte ens nu efter alla dessa år kan jag packa smidigt. Snöigt äre på Källpark vill jag lova, mer än i centrum känns det som, mysigt.

Vid sextiden kom Pearly hit och vi hade våran SPA-kväll, först en massa snack, tro mig vi hade en hel del att prata om!
Vi fyllde upp badkaret med massa skum och hade i badsalt och oljor och badkulor och tände ljus och lyssnade på romantisk musik. Oj så kärleksfullt! Sen hade vi ansiktsmasker och bodypeeling och massage och massa annat skojj, skönt var det och helt galet vad ren o fräsh jag känner mig nu. Men oerhört trött, värmen tog kål på mig plus före lite sömn de senaste dagarna. Sen fick vi rusa till 21.45 bussen, som vi dock missade. Och därmed kunde vi också glömma systrar i jeans 2, eftersom videoteket stänger 22. (vet att det heter hemmakväll nuförtiden, men jag kan inte vänja mig) Så då gick vi hem till mig igen men då kände vi oss så sjukt trötta så var och en skulle sova hos sig istället så får vi ta sovmys en annan dag istället. 
 
I morgon ska jag gå och fika med Emma och planera lite inför Hultan..Längtar så galet mycket, ge mig sommar nu tack!
 Vi kanske ha lite tjejkväll sen eller så blir det ev Leksand, får se hur det blir med det.
Nu måste jag i alla fall ta igen lite sömn, Godnatt.




See The World

cool down


Melodifestivalen i lördags var great! EMD var bäst, för första gången i mitt liv hatar jag inte en EMD låt. Jag tycker egentligen att de är patetiska men deras låt var faktiskt bäst. Vi satt så att man såg artisterna gå av scenen, så har setat ungefär 5 m från alla kändisar! De ni!

Igår vare jobb HELA dagen, men det vare värt.
"Har du dina föräldrar hemma? - Det är jag som bor här med min pojkvän" höhöh

och har fortfarande inte lyckats komma iväg till pappa, idag har jag bara segat och varit på friskis och svettise, aerobic och sen stinas pass. Blir att flytta dit i morgon istället. Då ska även jag och Pearly ha våran efterlängtade SPA-kväll!
Bada badkar och göra ansiktsmask och body peeling och massa annat skönt. Och kvällen ska avslutas med att vi hyr systrar i jeans 2, också väldigt efterlängtad!

Alltså the kooks till peace and love, jag kan fortfarande inte fatta!!


Ett lyckans inlägg

THE KOOKS TILL PEACE AND LOVE  THE KOOKS TILL PEACE AND LOVE THE KOOKS TILL PEACE AND LOVE THE KOOKS TILL PEACE AND LOVE THE KOOKS TILL PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the kooooooks <3


Birthdayparty

Min födelsedag blev alldeles underbar i torsdags. Först firad i skolan sedan firad hemma av mamma syster adam famor faster och pappa! En mycket trevlig 17-årsdag att komma ihåg. Även om dagen igår var mer partajj och kändes mer som en riktigt party-födelsedag!

Efter skolan åkte jag och Emilie och fixade ett ärende på stan. Sedan gick jag hemåt och började fixa i ordning, det var tänkt att vi skulle äta vid kl sju. Men när klockan var sju stod jag i duschen och hade inte ens börjat göra köttfärsen än. Malin kom först och började hjälpa mig, sedan kom också Miranda och Marinta som också hjälpte till! Vi gjorde det mysigt och tände ljus och dukade. Sist kom Pearly, Johanna och Emilie. Amanda den stackarn har gått och blivit sjuk så hon låg hemma och sjuka sig. Vi saknade dig!<3 Johanna hjälpte mig att fixa mitt hår med min nya vågtång, den var grym.

Vi gjorde världens grymmaste bål, exotisk vill jag lova. Meloner och jordgubbar och massa frukt juicer och lime och annat gott. Det blev i alla fall en succe!! Vi började inte äta förens kl nio tror jag, för att jag är så seg. Men då var i alla fall alla klara. Det var gott och efterlängtat eftersom jag inte ätit sedan lunchen i skolan.
Efter middagen tog Malin fram sin gitarr och spelade för mig, och Marinta sjöng Hallelulja. Det var så vackert, började nästan gråta för att de gjorde det så fina för mig. Och sedan sjöng alla en låt för mig tillsammans och malin spelade. Det var verkligen suuuuuuuuper, pricken över i. vacker vacker vackert! ..fan vad jag älskar mina tjejer v

Kvällen blev mycket lyckad, vi sjöng singstar spelade lite spel med johannas fylllekortlek och dansade och satt o snacka massa skoj, tog en hel del bilder och hade en grym kväll helt enkelt. Fick även massa fina presenter.
Tack för världens bästa BirthdayParty!!!!!!! <3 Ni gjorde min kväll!
 

17

seventeen

Dagen började kl 06.00 med lite skönsång från mamma och systers sida och en stor blixt i ögat.
Trött som få försökte jag vakna till liv och vara lite trevlig. Fylla år, jag blir som barn på nytt. Kan inte annat än älska det!
Jag öppnade lite paket och kramades och pussades med dom innan jag åt min frukost. Hade redan 10 olästa sms när jag vaknade, gulliga alla är som tänker på mig, och fler har det blivit nu! När jag kom till skolan fick jag grattiskramar av min klass. Och sedan så börajde vi med grupparbeterna igen. OCH ALLA I MIN GRUPP VAR SJUKA. Kul tänkte jag, vara ensam hela min födelsedag och dessutom få allt ansvar att göra arbeterna som egentligen ska skötas av 5 personer.
Pearly Johanna och Emilie jag saknar er idag! <3

Men sedan så lurade dansarna iväg mig. Sen tog de fram fika, rulltårta och massa kakor. Och så sjöng de för mig mitt i skolan bland allt folk. Så söta som hade planerat allt för mig! Min dag blev bra trots att min grupp var borta, blev riktigt uppmuntrad! Nu sitter jag i datasalen istället med miranda, louise och saras grupp.. Grupparbetet är liksom lite lagt åt sidan idag. Vem vill vara själv på sin födelsedag?
Tack alla som gratulerar mig idag. :)

   


My last day

Vardagshjältar?

Mannen som bor på första våningen i vårat trapphus är så underbart snäll.
Häromdagen hade jag en enorm väska med kläder med mig från pappa som väger typ 20 kg som jag skulle släpa upp till tredje våningen. Han var påväg ut när vi möttes i porten. Då säger han direkt "jag tar den jag!" Och så gick han upp med den till våran lägenhet, fast han egentligen precis skulle gå ut, och sen gick han ner igen. Och nu nyss så frågade mamma om vi hade fel på våran bil. Han hade tydligen märkt att den stått o snöat igen på parkeringen. Så mamma sa att hon inte fick igång den. Då sa han att hon bara skulle säga till om hon behövde hjälp att starta upp den. "Jag hjälper dig gärna, bara att säga till."

Tänk om alla människor vore lite mer som honom. Vad lättare allt skulle vara, om alla vi var lite mer vänliga och hjälpte varandra mer fast man inte känner varandra så bra. Han hjälper med glädje, och har alltid ett trevligt bemötande. När vissa andra klagar på att dom inte orkar laga mat eller vika tvätt eller vad det nu är, så frågar han oss om han ska laga våran bil. Fast att vi inte känner honom, bara som trapphusgrannar.
Tror att vi behöver fler människor som honom runt om oss!

Började kolla på en ny serie igår också, The Mentalist. Men jag tycker inte att den verkade särskitl bra. Men ger den nog en chans till. Idag är bästa dagen i skolan, först dans, engelska, lunch och sen teater. Och vi slutar 13.20!
Idag är det sista dagen som 16 för mig. Det känns underbart! Alla säger att 17 är den värelösaste åldern. Men det är den inte för mig, jag längtar!
Imorgon så kommer några från släkten hit och firar mig, vi ska äta lasagne och tårta! Jag längtar efter mina paket, (kanske tarvt, men oj så sant!) och ska köpa hultsfredsbiljett för pengarna vet jag i alla fall. The Killers, Regina Spektor nu är det snart ingen dröm längre.

Fredag blir det lite partajj för mig!!!!!!! Ska bjuda mina underbara girls på tacos och kladdkaka och en hel del annat... ojoo
Melodifestivalen i Leksand på lördag. På söndag kommer resten av släkten eller så ska jag jobba som mums mums försäljare. Mycket pengar blir det nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och sist men inte minst ett stort skönt härligt behövligt och myyycket efterlängtat LOV.

It's worth it

Bryter vi ihop? Mental kris? Eller så måste vi börja vänja oss. This is the life

En vecka sedan sist.

Stockholm var great, kul att träffas allihopa igen. Mys och shopping och lite festandes, och 
vi var ut o firade på restaurang
Köpte en ny svart dunjacka också, varm o skön.

Mando Diao:s nya platta är super måste jag bara säga.
Och på torsdag fyller jag 17 år!


Top Model

Adam, Grattis till dig, 20 år idag!

Idag efter skolan så var vi tjejjer och shoppade. Hitta massa saker, 2 klänningar, 2 tröjor, ett långt linne och ett hårband!
Och mer shopping blir det i helgen, Stockholm. Jag längtar satan

Ikväll har vi ätit födelsedagsmiddag hos adam som Linn och Adam hade gjort. Och så hade linn gjort en jättesöt tårta också. Mysigt var det!

Nu är det nästa klart! Vi ska starta en dansgrupp här i Borlänge, tror de kommer bli grymt. Vi ska i alla fall vara seriösa och träna flera gånger i veckan tillsammans! Dancehall/Streetdance är gengren. Plus att vi kommer mixa in lite andra stilar också. Me like!

Nu måste jag sova, mycket på G just nu. Skollagsmatch på fredag mot Leksands Gymnasium. Det blir fiight...

McKey vann Top Model 11. Jag hejjade på Analeigh, men hon åkte ur och Samantha och McKey blev kvar i finalen. Brydde mig knappt, Analeigh var såklart bäst. Men det blev åtminstone rätt vinnare mellan Sam och McKey.


All the sinners saints

Pleased to meet you
Hope you guess my name
But what's puzzling you
Is the nature of my game

Come here, stay with me

Run away run away run away run away

Jag ska sluta. Det är inget annan än historia nu. Punkt slut.


I fredags var jag och alexander på Valkyria, den var helkass. Den var riktigt seg och tråkig, det hände i stort sett ingenting. De bara prata och prata och prata. Se inte den säger jag bara. Men det är altid mysigt med bio om man har trevligt sällskap.

I lördags vare tänkt att jag skulle plugga men icke, det hanns inte med. På eftermiddagen åkte jag pearly och johanna till ica maxi för vi skulle köpa tårtgrejjer. Sen baka vi en superfin tårta till Malin hemma hos mig. Efter det så åkte vi in til lokalen en stund och träffade malin sen hem till mig igen och fixade oss och hade lite förfest. Felix och Kalle var också med! Vi spelade med johannas fyllekortlek och sjöng singstar.
Sen drog vi vidare till lokalen och Malins sweet 16! Hände många saker där. Bra och dåliga för min del.
Men vi hade i alla fall väldigt kul, och malin den stjärnan sjöng och spelade gitarr för alla. Det var så vackert.
Trevligt folk och en lyckad kväll! Tack Malin, för att du ordnade en sådan super kväll. Du är verkligen så fin. Jag älskar dig.
Idag har jag flyttat till mamma och stan igen, skönt. Hann även med afro power dance nu på kvällen.
Nästa helg åker jag mamma och syster till Stockholm! Äntligen träffas vi alla sex igen.
















Flyttar till mamma

yesterday..

Nöden har ingen lag



stjärnan sitter och pissar utanför en trappuppgång vid krisitine gymnasiet !!

Satisfied

Romme Alpin med Sara och Matilda

Vi har haft en väldigt bra dag idag. Skön skidåkning med två sköna tjejer, kunde inte bli bättre. Och duktiga var vi som lyckades få igång en grill också. Och mysiga fikapauser på det. Skidåkning är underbart, jag hoppas vi åker till trysil med pappa och sälen med mor sen. Skulle inte vara helt fel. På lovet ska jag åka snowboard alla dagar, jag ska bli kung!


snowboard


hot dogs and hot ladies


grilla fötterna när man förfrusit dom, genialiskt

Helgen närmar sig, om den går enligt planerna kommer den bli great.

Först bio med alexander på fredagen och sedan blir det ferre på lördagen, malin 16!
Först lite plugg med johanna och sedan sola en sväng, sen ska vi vara hos mig o baka en jättesöt tårta till malin och sedan förfesta lite innan vi drar till lokalen. Känner på mig att det kommer bli en toppen helg.
Söndag blir det flytt till stan och mamma igen, och afro power dance på kvällen.

Jag har jätteont i benhinnorna, jag hoppas det är överansträngningar. En inflammation vore rena döden just nu.
Nu ska jag sova så jag blir utvilad till helgen.

Having troubles telling how I feel but I can dance, dance and dance couldn't possibly tell you how I mean but I can dance, dance, dance so when I trip on my feet look at the beat the words are, written in the sand when I'm shaking my hips look for the swing the words are, written in the air


She's a maniac

Min kropp är helt död. Hela jag är helt död.

Värdelöst igår på moderna, det gick verkligen skit för mig. Vet inte om det var för att bevita satt o antecknade hela tiden eller om jag bara hade en dålig dans-dag. Troligtvis en kombination av båda.
Men desto bättre gick det på skollagsuttagningen, vi tjejer fick spela mot killarna. Kaxiga var de, trodde att de skulle slå oss stort men icke. De vann inte stort en enda gång. De såg faktiskt rätt knäckta ut.

Efter träningen åkte vi hem till Pearly och käkade, sen kupolen. Vi köpte en present till Malin! Och jag spanade in en massa saker som jag vill ha när jag fyller år. Bara 15 dagar kvar nu!

Idag hade vi en grymt kul jazz klass, vi fick göra lyft och hopp. Och jag fick vara försökskanin..Bevita lyfte upp mig och började snurra runt med mig om midjan helt sjukt fort. Värsta intimt haha. Men kul var det i alla fall, sen fick vi lyfta varandra och snurra och även prova ett annat lyft, (som va lite porrigt haha). Så jag är glad att jag inte var försökskanin då, utan det fick ellinor stå för. Sen hade vi engelska och teater, och efter det slutar våra onsdagar. Onsdagar kan vara bra underbara.

Efter skolan drog vi förbi en sväng på Wesc, 50%. Men jag hittade faktiskt ingenting jag ville ha. Har även ringt in om min mobil idag, efter 1 timmes tfn kö kom jag äntligen fram. Men blev inge visare för det. De säger att jag ska prova uppdatera mjukvaran och om det inte blir bättre får jag återkomma. Att min mobil är helt glapp, och att volymknapparna är trasiga, att min batterilucka är borta och att en annan lucka också är borta verakde de inte bry sig om.
INGET SOM GÅR PÅ GARANTI. Jag blev som ett frågetecken. Och dessutom skulle en ny lucka kosta 249 kr. En liten jävla plastgrej. Fyfan säger jag. Och det sa jag till han också, då har jag hellre tejp. Och så la jag på. Punkt slut.


Nu ska jag plugga lite matte eftersom jag är 2 veckor efter schemat och imorgon har vi frilufsdag också, jag ska åka till romme alpin med sara och matilda! hoppas på fint väder så vi kan sitta och sola lite och grilla korv. annars får vi sitta inne i värmestugan och mysa. Nice att komma ut i backarna igen hur som helst.

Värt att nämnas är också att Lykke Li kommer till Peace and Love!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDERBART!!!!! :DDDDDDD
jag är nöjd, så nöjd, nöjd nöjd

Puss på P&L

 


måndag måndag måndag

Tårtkalaset hos karin blev en succé!! jag älskar min klass för att den är så klockren, så skön. och alla är sig själva. precis som det ska vara.

Senare blev det utgång med emilie, vi mötte upp johanna ronja och jonna och drog till en 18-årsfest i bro. den va helt okej. kul sällskap i alla fall!

Hela lördagen  tillbringades med martina, först på forssacupen och sedan hemma hos martina. vi kollade på sagan om konungens återkomst. och va uppe till fem på morgonen och låg o snacka och hade lite massage mys.
Du har varit väldigt saknad martina, du är en av de bästa finaste vännerna och jag är så lycklig att jag har dig.

Igår så åt vi söndagsmiddag hos min söta farmor. där äter man tills man inte ens orkar äta en brödsmula till, resten får ni lista ut. Sen så var jag hemma och städade fint på mitt rum. torkade t.o.m. alla mina hyllor. duktigt av mig!

efter allt fettandes i helgen tänkte jag att jag skulle gå och träna lite afro power dance. kollade lite slarvigt (tydligen) på internet och läste att det började kl 18.30. så jag åkte dit till den tiden, men då hade jag kollat fel upptäckte jag. det var jonas intensivpass som började då. Så då var jag med på det, och de va drygt som satan. men jag klarade hela passet. efteråt så var det afro power dance, och jag kunde inte låta bli att vara med!
så jag tränade först intensivpass och sen afro power dance dirket efteråt.
så ja, fettförbränning blev det och dubbelt upp. hej träningsvärk.

och hej o hå va jobbigt det var att gå uppför pulkabacken idag på gympan med vader som är hårda som sten.
och direkt på streetdance träninge efter skolan sen. FIT FOR FIGHT!

imorgon ska våran ballet/jazz lärare kolla när vi har modern träning i skolan, sitta o bedöma oss lite. sen har vi ballet träning efter lunchen. och efter det ska jag på fotbollsträning med skollaget. Mycket att stå i, plus att jag ligger redigt efter sen jag var sjuk. jag ska inte träna ihjäl mig, försöka i alla fall. och ta ikapp i skolan den här veckan!

älskade käraste malins ähdels sweet 16 på lördag. jag är pepp!



Alla älskar pulka! här är es1dn/ta:s avancerade madrasståg!


RSS 2.0